Sporten tijdens en na je zwangerschap onder professionele begeleiding van Marlous. De belangrijkste voordelen van sporten tijdens en na je zwangerschap:

  • Een gezonder en fitter gevoel en meer energie (inspanning kost minder moeite)
  • Goede conditie en kracht voor de bevalling en voorspoedig herstel na de bevalling
  • Gezonde gewichtstoename
  • Minder last van zwangerschapskwalen
  • Bevordert een goede nachtrust

Wist je dat sporten tijdens je zwangerschap niet alleen gezond is voor jou, maar ook voor je ongeboren kindje? En dat je minder fysieke klachten ervaart en sneller herstelt van je bevalling als je een goede conditie hebt? Onze bootcamp workouts helpen je hierbij en zijn geschikt voor alle zwangere vrouwen, ongeacht sportachtergrond of conditie. De lessen zijn op maat gemaakt voor jouw zwangere lichaam.

Ik zal me voorstellen. Ik ben Marlous Grolleman, de combinatie van mijn liefde voor sport, bewegen en zorgen voor mensen maakt dat ik een gepassioneerde oefentherapeut ben! Elke dag ga ik met veel plezier aan de slag om zowel kinderen als volwassenen optimaal beweeggedrag aan te leren. Een juiste houding is essentieel om je dagelijkse activiteiten zonder enige beperking uit te voeren. Bewegen is gezond en leuk; bewegen mag geen beperking geven.

Vanaf september start de eerste groep. De lessen zijn op donderdagavond om 19:00 uur. De eerste les is dus donderdag 6 september. De locatie is Stouwdamsweg Oldebroek achter de Talter.

Kosten zijn €20,- per maand. Abonnement kan ten alle tijde direct opgezegd worden.