Tarieven en vergoeding

Direct toegankelijke oefentherapie

De behandelingen oefentherapie Cesar worden door vrijwel alle zorgverzekeraars vergoed vanuit de aanvullende verzekering. Hiervoor is een verwijzing van huisarts, specialist of bedrijfsarts niet meer noodzakelijk. Het is raadzaam uw polis te controleren of contact op te nemen met uw zorgverzekeraar om te weten hoeveel behandelingen of welk bedrag u vergoed krijgt.

Onder de 18 jaar

Voor kinderen onder de 18 jaar worden 18 behandelingen vergoed vanuit de basisverzekering. Indien er een aanvullende verzekering is vergoeden de meeste zorgverzekeraars meer behandelingen.

Boven de 18 jaar

Patiënten boven de 18 jaar met een chronische indicatie (zoals omschreven in de “lijst Borst”) krijgen veelal de eerste 20 behandelingen vergoed uit de aanvullende verzekering. De 21e behandeling en verder worden vergoed uit de basisverzekering. Mits uw aanvullende verzekering minder dan 20 behandelingen vergoedt, bent u zelf verantwoordelijk voor de resterende betaling tot de 21 behandeling.

Zorgverzekeraars

Ik heb overeenkomsten met vrijwel alle zorgverzekeraars. Dit betekent dat er in de meeste gevallen rechtstreeks bij de zorgverzekeraar kunnen declareren.

Tarieven

Wanneer je niet aanvullend verzekerd bent, of als je aanvullende verzekering niet toereikend is, gelden in 2018 onderstaande tarieven.

Individuele behandeling:

  • Zitting oefentherapie Cesar: € 32,00
  • Intake en onderzoek na verwijzing arts: € 42,00
  • Intake en onderzoek zonder verwijzing arts: € 42,00
  • Behandeling aan huis: € 42,00
  • Niet nagekomen afspraak: € 25,00