Ik ben Marlous Grolleman…

De combinatie van mijn liefde voor sport, bewegen en zorgen voor mensen maakt dat ik een gepassioneerde oefentherapeut ben! Elke dag ga ik met veel plezier aan de slag om zowel kinderen als volwassenen optimaal beweeggedrag aan te leren. Een juiste houding is essentieel om je dagelijkse activiteiten zonder enige beperking uit te voeren. Ik vind het belangrijk dat een kind met een positief gevoel over zijn eigen lichaam kan sporten, mee kan doen met de gymles en lekker buiten kan spelen! Bewegen is gezond en leuk; bewegen mag geen beperking geven. Voor vragen en meer informatie over je houding, lichamelijke klachten of de motorische ontwikkeling van je kind, kun je me altijd bellen of mailen. Samen maken we bewegen weer leuk!

Marlous Oefentherapie. Positief en persoonlijk

Ik ben in het bezit van de volgende diploma’s:

  • HBO oefentherapie cesar
  • Post- HBO Kinderoefentherapie
  • Kind en sport 2016
  • Kinderorthopedie 2017
  • ‘Science of Stretching’ Gerard van der Poel NPI 2017
  • Hoofdpijn bij Kinderen NPI 2018
  • Motorische ontwikkeling van peuters en kleuters NPI 2019
  • Eerst bewegen dan leren INPP 2019

“Dat ze nu kan fietsen heeft haar zo’n zelfvertrouwen gegeven lijkt het. Ze is één en al energie en ze sprong gisteravond als één van de weinigen in het diepe zonder bandjes en ging door het gat. Ze lijkt wel helemaal opgelucht. Wilde ik even met je delen, want we zijn er blij mee!”

“Ik had nooit gedacht dat ik van mijn pijn af zou komen.” Met een glimlach kwam mevrouw vanmorgen de praktijk binnen. Ze heeft van jongs af aan een scoliose en is nu pijnvrij!

“Via deze weg wil ik je ook bedanken voor wat je voor mijn dochter hebt betekent, ze is enorm vooruit gegaan en heeft zoveel zelfvertrouwen gekregen. Dankjewel daar voor.”

Je stelt mijn kinderen op hun gemak en ze gaan met plezier naar je toe.

Doet van te voren goed onderzoek naar wat het probleem precies is en welke oefeningen daar het best bij passen. 

Luistert goed. Duidelijke instructies, nam mijn klachten serieus en had hier goede adviezen voor. Goed bereikbaar en heeft een gezellige positieve houding!